quadra
SRB ENG
  • o nama korporativna kultura
  • o nama korporativna kultura

o nama | korporativna kultura

Osnovno strategijsko opredeljenje je vrhunski kvalitet proizvoda i usluga, građenje i unapređenje pouzdanih partnerskih odnosa sa klijentima i kooperantima, lična i profesionalna afirmacija zaposlenih i doprinos opštem društvenom dobru zajednice.
Kontinuirano uspešno poslovanje Quadre ostvareno je zahvaljujući savremenom načinu poslovanja, primeni svetskih iskustava i znanja, i stručnom kadru koji reaguje brzo, fleksibilno i efikasno.

 

Naš stalni zadatak je preispitivanje ostvarenog kvaliteta i utvrđivanje i sprovođenje korektivnih i preventivnih mera u cilju poboljšanja poslovnih i proizvodnih procesa. Merimo efikasnost definisanih procesa u skladu sa internim sistemom kontrole i zahtevima međunarodnih standarda.
Verujemo da su ljudski resursi strateški kapital svake kompanije, te podstičemo profesionalno usavršavanje, timski rad i kreativnost. Sa zaposlenima gradimo prijateljski i otvoren odnos, uzimajući u obzir njihove potrebe i očekivanja. Na taj način zajednički ostvarujemo prijatno radno okruženje i gradimo pozitivnu identifikaciju sa vrednostima i ciljevima kompanije.

©2018 Quadra Graphic. All right reserved.