quadra
SRB ENG
  • pocetna strana naslovna
  • pocetna strana naslovna
  • pocetna strana naslovna
  • pocetna strana naslovna

početna strana | naslovna

Quadra Graphic je pouzdan strateški partner u oblasti sigurnosne štampe i izradi grafičkih rešenja najvišeg kvaliteta. Naša posvećenost klijentu i razumevanje njegovih potreba omogućuje kreiranje potpuno personalizovanih proizvoda i usluga.
News

Teslagram - sigurnosno rešenje budućnosti
Quadra Graphic i Institut za fiziku iz Beograda udružili su snage kako bi razvili i odštampali inovativne digitalne identifikacione kartice
Quadra Graphic i Institut za fiziku iz Beograda udružili su snage kako bi razvili i odštampali inovativne digitalne identifikacione kartice. Srž tehnologije, patentirane i zaštićene pod imenom Teslagram®, bazira se na složenim i varijabilnim biološkim strukturama koje su dokazano jedinstvene i ne mogu se falsifikovati nijednim od postojećih tehnologija. Quadra Graphic i Institut za fiziku će upotrebiti ovu tehnologiju da razviju bezbedne optičke metode verifikacije i identifikacije. Teslagram® se takođe može primeniti na pojedinačnu zaštitu velikog broja drugih proizvoda i vrednih predmeta, uključujući novčanice, kreditne kartice i umetnine. Posetite Institut za Fiziku Beograd: www.ipb.ac.rs
European Business Awards takmičenje
Quadra Graphic imenovana za nacionalnog šampiona u takmičenju European Business Awards (EBA) za 2016/17.
Quadra Graphic, kompanija koja je među vodećim evropskim proizvođačima kartica za telekom operatere u Evropi i MENA regionu, imenovana je za nacionalnog šampiona u takmičenju European Business Awards (EBA) za 2016/17. godinu. Svrha ove nagrade je da podrži razvoj, ojača i pospeši poslovnu zajednicu širom Evrope.

Quadra Graphic je imenovana za nacionalnog šampiona u European Business Awards takmičenju sa idejom da podstiče i nagrađuje poslovnu izvanrednost i najbolje prakse u evropskoj poslovnoj zajednici.

U takmičenju, pod pokroviteljstvom RSM-a, a koje su podržali poslovni lideri, akademici i politički predstavnici iz cele Evrope, ove godine je učestvovalo više od 33.000 preduzeća iz 34 zemlje. Nezavisni stručni žiri je nakon prve faze u grupu od 15 nacionalnih prvaka Srbije uvrstio i Quadra Graphic. Time je Quadra Graphic ušla u 636 preduzeća sa statusom Nacionalnog Šampiona od više od 33.000 kompanija širom Evrope koje su aplicirale za nagradu.

Quadra Graphic je sa svojim sedištem i proizvodnjom u Srbiji ocenjena prema osnovnim EBA vrednostima, kao što su inovacije i kontinuirani rast, a sada će učestvovati u drugoj fazi takmičenja u kategoriji rastućih kompanija, kada će nezavisni sudija nagraditi najbolje iz ove grupe. Druga faza uključuje i posebno javno glasanje na evropskoj web stranici Business Awards.

- European Business Awards predstavlja široko priznatu nagradu najdinamičnijih kompanija u Evropi i mi smo vrlo ponosni što smo svrstani u to okruženje. Ovo dostignuće afirmiše osnovne vrednosti Quadra Graphic kompanije: pre svega snažnu posvećenost poslovnoj izvrsnosti i zadovoljstvu kupaca, a karakterišu nas prvoklasni proizvodi, uz inovacije i stalna poboljšanja poslovanja - naglašava Vladislav Ivanović, direktor kompanije.


XI. GRIFON 2016.
Konkurs za najbolji grafički dizajn u 2014. i 2015. u Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori je otvoren. 

Konkurs za najbolji grafički dizajn u 2014. i 2015. u Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori je otvoren. Pozivno pismo i prijavni list možete preuzeti u Galeriji Grafički kolektiv, Obilićev venac 27, Beograd, sa sajta Grafičkog kolektiva ili Quadre Graphic. Prijem radova se vrši od 1.-16. aprila 2016. u Grafičkom kolektivu.

Pozivno pismo PDF
Prijavni list PDF

Quadra dobila patent za Hibridni Vaučer
Quadra vas sa ponosom obaveštava da nam je odobren patent za revolucionarno rešenje ‒ Hibridni vaučer,
Quadra vas sa ponosom obaveštava da nam je odobren patent za revolucionarno rešenje ‒ Hibridni vaučer, koji je javnosti predstavljen novembra 2012. godine na sajmu Cartes u Parizu. Hibridni vaučer je novo, pogodnije i brže rešenje za dopunu pripejd mobilnog računa.

Korisnici su u mogućnosti da skeniranjem QR koda za nekoliko sekundi dopune pripejd račun bez rizika da unesu pogrešan kod. Hibridni vaučer je rešenje koje ide u korak sa najnovijim trendovima u oblasti mobilne tehnologije.

©2018 Quadra Graphic. All right reserved.